Wat te verwachten van het fietssegment op de IAA MOBILITY

 In Businessnieuws

Van dinsdag 7 september 2021 tot en met zondag 12 september vindt de IAA MOBILITY voor de eerste keer in München plaats. Niet als een klassieke automobielbeurs op het beursterrein alleen, maar als een allesomvattend mobiliteitsevenement op meerdere locaties tegelijk:

Open Space – de expositieruimtes in het centrum van de stad
Fietsmerken zijn te vinden in de Hofgarten (tussen Odeonsplatz en Englischer Garten) en op de Marstallplatz (ongeveer 300 meter verder in de richting van het stadscentrum). Onder andere de volgende merken zijn hier vertegenwoordigd (planning status medio juli, aangenomen mag worden dat er nog meer merken bij zullen komen): Bergamont, Brose, Bulls, Canyon, Evoc, Fazua, Fit, Flyer, Hercules, Husvarna e-Bikes, i:sy, Kettler, Mubea, Qwic, S’Cool, Schwalbe, Scott, Sharea, Simplon, Specialized, R Raymon, Rebike, Riese & Müller, Rose, Rotwild, Volkswagen Bike Leasing en Zemo. De “Open Space” is gratis toegankelijk zonder dat een ticket nodig is. Er zijn geen aangewezen testgebieden op het beursterrein zelf, maar de fietsen kunnen onder reële omstandigheden worden getest in de stedelijke infrastructuur, expliciet op de fietspaden in de directe omgeving, zoals op de Ludwigs-/Leopoldstraße, maar ook op de fietspaden van de nabijgelegen Englischer Garten.

Het “hart” van de IAA MOBILITY – het beursterrein van de Messe München
Hier zijn de meeste fietsmerken te vinden, om precies te zijn het “Open Space Extended”-gebied. Twee van de negen hallen zijn gewijd aan fietsen: Hallen B5 en B6. Daarnaast is er op het buitenterrein, direct grenzend aan hal B6, een testruimte van 4.000 vierkante meter. Dit is verdeeld in een testparcours voor fietsen en elektrische fietsen, met hellingen om op te klimmen en af te dalen, en een “Mercedes-Benz Mountain Bike Experience” met een grote verscheidenheid aan ondergronden, bermen en andere hindernissen, die ook door volledig onervaren fietsers bedwongen kunnen worden. Er zal 3 keer per dag een dirt jump show worden gehouden.

Voor meer informatie: https://www.iaa.de/en/mobility

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0