Voorraadpositie QWIC op orde en veelbelovend voor najaar 2021

 In Businessnieuws

Leverproblemen van e-bikes zijn momenteel aan de orde van de dag. Echter, niet voor QWIC dat haar gehele portfolio goed beschikbaar heeft voor levering. Wereldwijd is het fietsgebruik sinds corona geëxplodeerd en zijn e-bikes enorm in trek. De vraag is groter dan het aanbod, productie heeft stilgelegen en ook tekorten aan zeecontainers zorgen voor leverproblemen. Desondanks heeft QWIC alle e-bikes uit het assortiment ruim op voorraad.

QWIC is door haar voorraadpositie zeer positief gestemd over het najaar van 2021. De huidige voorraad is goed op orde en nieuwe leveringen zijn in het vooruitzicht. Dit zorgt voor een goede beschikbaarheid van de huidige en komende collectie. Met de lopende 5 jaar garantie-actie onderstreept QWIC het vertrouwen in de e-bikes en de toekomst.

Dirk-Jan Hilboesen, Sales & Marketing Manager QWIC: “Wij hebben tijdig geanticipeerd en flink geïnvesteerd waardoor we samen met de QWIC-dealers een mooi najaar tegemoet gaan. Op dit moment is de gehele collectie vrij beschikbaar in vrijwel alle maat- en kleurcombinaties. Om de directe doorverkoop op de winkelvloer kracht bij te zetten bieden wij momenteel tijdelijk 5 jaar garantie bij aanschaf t/m 30 november 2021. De vooruitzichten zijn ook voor lange termijn zodanig positief dat wij openstaan voor nieuwe dealerschappen”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0