Versterking voor het Urban Iki team

 In Businessnieuws

De fietsstoeltjes van Urban Iki maken wereldwijd in steeds meer landen hun entree. Om opvolging te kunnen geven aan de internationale ambities in 2021 breidt Urban Iki haar team uit met International Sales manager Ben Baan en Customer Service medewerkster Lisa Tiebot. Vanaf 1 maart jl. zijn beide in dienst getreden bij OGK Europe BV.

Ben: International Sales manager
Vanuit Denemarken maakte Ben in 2019 al kennis met Urban Iki als bedrijf en met zijn eerste projecten richtte hij zich op de sales in Scandinavië, met focus op Denemarken. De kennis van de markt die hij in de tussentijd opgedaan heeft, in combinatie met zijn jarenlange ervaring op het gebied van internationale sales maakt Ben een waardevolle en onmisbare toevoeging aan het team. Ben zal zich, samen met Business Developer Aron scheppink, bezighouden met alle sales activiteiten bij Urban Iki.

Lisa: Customer servicemedewerker
Wereldwijd weten consumenten Urban Iki steeds vaker te vinden. Om het goede servicelevel te kunnen behouden is Lisa het team gevoegd. Met haar komst kan er ruimte gemaakt worden in het huidige team en kunnen klanten intensiever en persoonlijker benaderd worden.

“Ben en Lisa passen erg goed in het team en met hun komst is Urban Iki in staat betere ondersteuning te bieden aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Beide kunnen zich goed verplaatsen in enerzijds de directe doelgroep en anderzijds de retailers van Urban Iki. Als team hebben we al een goede start gemaakt. Samen verwachten we Urban Iki wereldwijd op een gezonde manier te kunnen laten doorgroeien naar een sterk internationaal merk”, aldus het Urban Iki team.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0