Vélovak verplaatst naar september 2021

 In Businessnieuws

De tweewielervakbeurs Vélovak die gepland stond op 27, 28 en 29 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 19, 20 en 21 september 2021. “Sinds de persconferentie van 18 september j.l., maar ook daarvoor al, is het sentiment onder exposanten veranderd. De behoefte om de beurs te verplaatsen nam steeds meer toe. Vélovak is een vakbeurs die zich richt op de Benelux, maar door de nieuwe COVID-19 maatregelen vanuit zowel Nederland als België en Duitsland, kan Vélovak niet op een volwaardige manier voortgezet worden”, zegt Mascha de Bruin namens Vélovak.

Exposanten vragen om verplaatsing
Om de tweewielervakbeurs Vélovak mogelijk te maken ten tijde van COVID-19 had organisator Easyfairs haar inspanningen en maatregelen verdubbeld, in lijn met alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen. Alle denkbare protocollen stonden klaar om de tweewielerbranche op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen. De Bruin: “We kregen al voor de persconferentie en erna steeds meer signalen van exposanten dat men de beurs wilde verplaatsen. Als organisator van Vélovak is het onze plicht om te luisteren naar de exposanten en daarom zijn wij opnieuw in beraad gegaan met diverse betrokken partijen. De sector geeft aan dat deze editie beter kan worden verplaatst. Uiteraard betreuren wij dit besluit enorm. Zeker gezien de flinke impact die dit heeft voor de deelnemende en aanverwante partijen met al de voorbereidingen en in gang gezette zaken. Alleen is het op dit moment wel het enige juiste besluit.”

De eerstvolgende editie van Vélovak is op 19, 20 en 21 september 2021 en vindt zoals gebruikelijk plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0