Vélovak en Roetz-Bikes samen op tournee deze winter

 In Businessnieuws

Tweewielervakbeurs Vélovak en Roetz-Bikes gaan een samenwerking met elkaar aan. De samenwerking zou gelanceerd worden op Vélovak 2020, maar vanwege covid-19 kon de beurs in september niet doorgaan. Dat is de reden dat Vélovak samen met Roetz-Bikes naar de tweewielerzaken toe komt deze winter.

Logische samenwerking
Gerard van Muijden, Marketingcoördinator Vélovak: “De reden voor de samenwerking is logisch. Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en willen graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Roetz-Bikes is hierin een fijne samenwerkingspartner. Zij staan voor het geven van een tweede leven aan bruikbare grondstoffen en leiden daarnaast ook stoere mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken. Een fantastisch initiatief dat wij graag steunen.”

Belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar de Vélovak-fiets, het concept en de modellen van Roetz-Bikes kunnen via de website van Vélovak contact opnemen via www.velovak.nl/exhibitor/roetz-bikes-bv.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0