Vanderveer Designers wordt MODYN

 In Businessnieuws

Industrial design agency Vanderveer Designers heet vanaf 26 november MODYN. De nieuwe naam, identiteit en uitstraling passen wat betreft MODYN bij de nieuwe weg die het bureau inslaat: een specialisatie in mobility design voor de internationale markt. MODYN is opgericht in 1984 door Peter van der Veer en is gevestigd in Geldermalsen. Het team van MODYN is verantwoordelijk voor de designs van merken als Maxi-Cosi, VDL en Thule.

Eindeloze mogelijkheden
“Mobiliteit biedt ontzettend veel mogelijkheden en wordt vaak als een vorm van vrijheid gezien. Bij MODYN zijn we ons ervan bewust dat de huidige manier van verplaatsen zal veranderen. De keuze voor een specialisatie in mobility design is gemaakt omdat we kiezen voor de toekomst. Een toekomst waarin er oneindig veel mogelijkheden zijn en we wezenlijk bijdragen aan een nog duurzamere, efficiëntere en makkelijkere manier van bewegen”, aldus Managing Director Gert-Jan van Breugel.

Wereldwijde missie
Het is MODYN’s missie om mobiliteit wereldwijd naar een volgend niveau te tillen door middel van designs. “Van buggy tot bus, onze manier van concipiëren creëert bewegingsvrijheid in de vorm van een fysiek product. Waar dan ook ter wereld”, vervolgt Gert-Jan van Breugel. Met klanten op verschillende continenten is de agency al een paar jaar wereldwijd actief. Maar met de naamsverandering worden ook de wereldwijde ambities expliciet gemaakt. Gert-Jan van Breugel: “China is een voorbeeld van een land dat we goed kennen en waar we al veel werken. Van markten zoals deze verwachten we veel de komende jaren.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0