TAIPEI CYCLE stelt fysieke show uit, online show nog steeds op schema voor 3 maart

 In Businessnieuws

TAIPEI CYCLE betreurt te moeten aankondigen dat hun fysieke show is uitgesteld vanwege zorgen over de verspreiding van COVID-19 infecties. TAIPEI CYCLE Show zou dit jaar de eerste ‘hybride’ show in de fiets- en sportindustrie worden, met een virtuele show die plaatsvindt in interactie met een online show in TaiNEX Hall 1 in de hoofdstad van Taiwan. TAIPEI CYCLE Online zal echter nog steeds plaatsvinden zoals gepland tussen 3 en 31 maart 2021.

TAIPEI CYCLE Online is mogelijk gemaakt door een digitale transformatie van de beurs die vorig jaar begon met het opbouwen van online diensten en strategieën om zaken tussen exposanten en internationale kopers te bevorderen. Het zal virtuele stands, online vergaderingen, online rondleidingen, online persconferenties, inkoop vergaderingen, forums, en video lanceringen. Op TAIPEI CYCLE Online zullen meer dan 242 stands van exposanten te zien zijn, waaronder gerenommeerde internationale merken SRAM, Shimano, Merida en Giant. Deze merken komen uit 24 landen over de hele wereld, zoals Italië, Japan, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

TAIPEI CYCLE Online zal op 3 maart van start gaan. De data voor de volgende fysieke shows zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0