Swapfiets introduceert nieuwe e-bike

 In Businessnieuws

Swapfiets introduceert deze week de Power 1. Een nieuwe e-bike die een boost moet geven aan de definitieve doorbraak van de elektrische fiets bij het grote publiek in Europa. De vraag naar e-bikes is ongekend groot, maar voor velen vormen de hoge aanschafkosten en het intensieve onderhoud nog een barrière. De Power 1 brengt daar verandering in. Met een prijs van €49,90 per maand, inclusief onderhoud en verzekeringen, is de Power 1 een primeur op de e-bikemarkt. De lichtgewicht e-bike is speciaal ontwikkeld voor de stad en is vanaf vandaag verkrijgbaar in verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam, Antwerpen, Berlijn en Brussel.

Het design van de fiets is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring. Sinds de lancering in 2014, maken al 250.000 klanten gebruik van de service van Swapfiets. Elke reparatie die Swapfiets uitvoert wordt geregistreerd en geanalyseerd, en alle feedback wordt serieus genomen. De data, kennis en inzichten die het bedrijf hierbij heeft opgedaan, hebben tot het ontwerp van de Power 1 geleid.

Ook de Power 1 is voorzien van de kenmerkende blauwe voorband en is nu verkrijgbaar in Amsterdam, Berlijn, Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en Kopenhagen.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0