Stromer Universe in Basel en Genk

 In Businessnieuws

Ook in 2021 geeft Stromer met succes gestalte aan het concept huisbeurs en presenteert alle innovaties in één oogopslag. In het ‘Alte Kraftwerk’ in Basel (CH) en in ‘Thor Central’ in Genk (BE) kregen handelspartners en uitgenodigde gasten de kans om in alle rust te praten met de directie, de market managers, de productverantwoordelijken en het marketingteam van Stromer en om de nieuwe modellen in het stadsverkeer te testen. Niet enkel de speciale edities ST1, ST2 en ST3 staan er centraal, maar ook de nieuwe ST3 met Pinion versnelling en Gates Carbon Belt Drive en de baanbrekende concept bike 2022 met een krachtige accu van 1440 Wh en een bereik van wel 260 km.

Op de driedaagse ‘Stromer Universe’-evenementen van 21 tot 23 augustus in Basel en een week later in Genk werden de nieuwe speed-pedelecs en accessoires in stijlvolle locaties voorgesteld. Bovendien stonden geselecteerde modellen in verschillende uitvoeringen ter beschikking voor testritten in het stadsverkeer. Vooral de nieuwe ST3 Pinion wekte grote belangstelling bij de testrijders. Tomi Viiala, Vice President Global Sales, heeft de ST3 Pinion op de proef gesteld door in twee dagen van Basel naar Genk te rijden (600 km, 5300 hm, 18 uur rijtijd). Zijn conclusie: “Test geslaagd!” Beide evenementen konden op grote interesse rekenen bij dealers uit DE, DK, F, GR en CH en internationale partners. En ook het geïnteresseerde publiek maakte gretig gebruik van de kans om op de Public Days de nieuwe Stromer modellen ter plaatse te testen.

De talrijke gasten werden op de avond van het evenement meteen op twee onthullingen getrakteerd. Met veel enthousiasme werd de ST3 Limited Edition met speciale laklaag San Marino Blue voorgesteld. Daarna volgde de emotionele onthulling van de wereldprimeur: met een indrukwekkende lasershow in Basel en met een fascinerende acrobatiek show in Genk werd de nieuwe concept bike 2022 voor langeafstandspendelaars met een bereik van wel 260 km gepresenteerd. De details van deze bike die een nieuwe standaard zet voor speed pedelecs worden in de lente van 2022 openbaar gemaakt – tot dan blijft het cruciale ingrediënt geheim.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0