STORCK Bicycle en Porsche Digital ontwikkelen nieuw Cyklær fietsmerk

 In Businessnieuws

De premium fietsenfabrikant STORCK Bicycle en de technologische en digitale eenheid van de sportwagenfabrikant Porsche uit Stuttgart presenteren hun gezamenlijke innovatieproject Cyklær. Cyklær is een nieuw merk dat intelligente technologieën en hoogwaardige fietsonderdelen combineert met een uniek vernieuwd design. Het resultaat van de intensieve samenwerking tussen STORCK Bicycle en Porsche Digital, met de betrokkenheid van onderdelenfabrikanten Greyp en Fazua, richt zich op nieuwe digitale businessmodellen op het gebied van stedelijke mobiliteit.

“Met Cyklær hebben we gezamenlijk een aantrekkelijke e-bike ontwikkeld die echt gebruik maakt van de mogelijkheden die digitalisering biedt. Hij is sportief en licht en zorgt dankzij de e-aandrijving ook voor een comfortabele rit naar het werk. Bovendien kunnen gebruikers genieten van een groot aantal benchmark-setting features die wij ook in de toekomst – met hun medewerking – verder zullen ontwikkelen”, aldus Markus Storck, algemeen directeur en oprichter van STORCK Bicycle.

De officiële presentatie van het merk Cyklær en de e-bike vindt plaats op de Eurobike vakbeurs in Friedrichshafen van 1 tot 4 september 2021 op stand FG-O/100.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0