Specialized Como SL 5.0: Erkenning Goed Industrieel Ontwerp

 In Businessnieuws

Midden oktober vond de 20e editie van de Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven. Specialized viel in de prijzen met de Specialized Como SL 5.0.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
Een erkenning Goed Industrieel Ontwerp is een kwaliteitsstempel voor goed vakmanschap. Erkende producten voldoen aan professionele ontwerpmaatstaven: het product doet waarvoor het is bedoeld (technische functionaliteit); is gemakkelijk en veilig in het gebruik (ergonomie); het onderscheidt zich van andere producten (originaliteit); ziet er goed uit (vormgeving) en betoond respect aan mens en haar omgeving (respect).

Design van de Como SL 5.0
De jury van de Dutch Design Week heeft de Specialized Como SL 5.0 de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp toegewezen. De geïntegreerde verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid in het verkeer en is mooi weggewerkt in het design van de e-bike. Op het frame is een voordrager met mand en afdeknet gemonteerd die niet meebeweegt met de stuurbewegingen, maar altijd recht blijft staan. Ideaal om alles mee te vervoeren wat je maar wil. Het ‘handvat’ in het frame maakt de fiets handzaam, waardoor je hem eenvoudig van de trap draagt. Doordat de accu in de fiets Super Light (SL) is, is het totaalgewicht van de fiets lager dan dat van een gemiddelde e-bike.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0