Spanninga x Bianchi: van e-SUV tot e-Omnia

 In Businessnieuws

Wat begon met het elektrische e-SUV vlaggenschip model in 2019, breidde zich uit tot een reeks van high performance, aluminium Bianchi fietsen voor iedereen. De leidende principes bleven hetzelfde: design, functie en integratie. En dat geldt ook voor het verlichtingssysteem, ontwikkeld door Spanninga.

Binnen het e-Omnia platform heeft Bianchi drie verschillende werelden gecreëerd: MTB, TOURER en CITY. Met de online configurator kan ieder individu zijn eigen e-bike samenstellen, afgestemd op zijn of haar behoeften. Allemaal uitgerust met een optimale integratie van voor-, zij- en achterlichten van Spanninga. De geïntegreerde voor- en achterlichten geven 40 lux af, voor een indrukwekkend zichtbereik van 100 meter, en zichtbaarheid voor anderen op 500 meter.

Fabrizio Scalzotto, CEO Bianchi: “Het e-Omnia-platform maakt gebruik van baanbrekende technologie om de ervaring van de gebruiker te verbeteren. De geïntegreerde achterste koplampen die ons in staat stellen om een zicht te hebben op andere tot 500 meter afstand en een voorste koplamp die een verlichtingsdiepte heeft tot 100 meter. Veiligheid op de eerste plaats.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0