Optima viert verkoopstart Lovens elektrische bakfiets

 In Businessnieuws

De groeimarkt van bakfietsen wilde Optima Cycles niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan en lanceerde dit jaar het merk Lovens. Het concept en design is afgestemd op Millennials, jonge gezinnen met kinderen, die in of rond een stad wonen. Na 2 jaar intensieve voorbereidingen en kwaliteitscontroles is de Lovens elektrische bakfiets gereed voor de verkoop. Dit feestelijke moment werd begin deze week door het personeel van Optima Cycles in Beverwijk gevierd.

Ramon Vial, CCO bij Optima Cycles, stelt: “Onze visie is vanaf de start geweest om niet zomaar een bakfiets te ontwikkelen, maar een product die naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de moderne consument. Michiel Dreef, COO bij Optima Cycles, vult aan: “Ultiem rijcomfort, state-of-the-art design en innovatieve technologie; dat is Lovens! Wij zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en kijkt reikhalzend uit naar het moment dat de bakfietsen in het straatbeeld te zien zijn”.

Elektrische bakfiets in drie uitvoeringen
Veiligheid, comfort en een state-of-the-art design zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de ontwikkeling van Lovens. De nieuw ontwikkelde kabelbesturing is volledig ingekapseld en onderhoudsvrij. Door de kleine draaicirkel is het comfortabel fietsen en makkelijk door smalle straatjes te manoeuvreren. De Lovens elektrische bakfiets is verkrijgbaar in drie varianten, die allen uitgerust zijn met een Bosch motor en schijfremmen. De Explorer 50 (€ 4.999) met Shimano Nexus 5, gevolgd door de Explorer 65 (€ 5.299) met Enviolo cargo en 65 Nm Bosch motor. Het topmodel wordt de Lovens Explorer 65 Automatic (€ 5.599), die uitgerust is met Enviolo cargo automatic.

Personaliseren, extra features en accessoires
De klant kan de bakfiets personaliseren door te kiezen uit twee kleuren frames en twee kleuren vegan leer voor het bankje, zadel en grips en uit extra features zoals een accu-upgrade en antidiefstalbeveiliging. Over enkele weken komt er een assortiment van Lovens accessoires op de markt, waaronder een regenhuif, regenhoes, extra zitbankje en adapters voor Maxi Cosi en Yepp.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0