Oneway verhuist naar nieuw kantoor in Rotterdam

 In Businessnieuws

Oneway Bike, distributeur van o.a. CUBE, Lezyne, SQlab en Ere Research, is net voor het einde van het jaar verhuisd naar een gloednieuw kantoorpand met magazijn. Eerder deze maand zijn Oneway Bike Industry en Oneway Distribution gefuseerd tot één sterk bedrijf: Oneway Bike.

Het nieuwe pand bestaat uit bijna 2000 m2 kantoorruimte en meer dan 8000 m2 bedrijfsruimte met voldoende groeimogelijkheden. Naast de ruim opgezette werkplekken, biedt het nieuwe kantoor voldoende ruimte voor een complete showroom van meer dan 400 m2. Daarnaast wordt er op termijn een aparte trainingsruimte gemaakt voor trainingen op locatie. De nieuwe kantine, met de look en feel van een gezellige bistro, is de plek waar medewerkers bij elkaar kunnen komen.

Oneway zet zich in om haar processen zo duurzaam mogelijk te maken en een zo’n klein mogelijke voetafdruk achter te laten. Daarom is het nieuwe onderkomen met maar liefst 1350 zonnepanelen geheel energieneutraal. Het slimme ontwerp en diverse smart-systemen zorgen ervoor dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. Zo dimt de slimme LED-verlichting automatisch het licht wanneer er niemand in een ruimte is. Daarnaast werken ook de extra dikke buitenwanden isolerend en gaat er geen warmte verloren.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0