Nieuwe QWIC Sales Representative in de regio Oost-Nederland

 In Businessnieuws

Het Nederlandse e-bike merk QWIC kondigt de komst van een nieuwe Sales Representative aan. Gerlien van Gelder start 24 augustus 2020 als Sales Representative en zal zich fulltime richten op de regio Oost-Nederland laat het bedrijf weten middels een persbericht aan de redactie van Fietsmarkt.

In haar carrière heeft Gerlien in diverse functies ervaring opgedaan in Sales & Finance. In haar laatste functie werkte zij als accountmanager bij Cádomotus Skating BV. In haar nieuwe rol bij QWIC zal zij binnen het rayon QWIC vertegenwoordigen. Haar focus ligt op de al bestaande klanten en verdere uitbreiding van het dealernetwerk in Oost-Nederland.

Gerlien kijkt uit naar haar nieuwe functie: “Ik mag gaan werken binnen een groeimarkt met een mooi innovatief product en vind hier zelf ook de mogelijkheid om verder te mogen groeien en ontwikkelen. Als (fanatiek) sporter in mijn vrije tijd vind ik het erg leuk een baan te vinden waaraan milieuvriendelijkheid, bewegen, gezondheid en plezier gekoppeld zijn!”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0