Nieuwe CONTEC sales manager in België en Luxemburg: Koen Lintermans

 In Businessnieuws

Koen Lintermans

CONTEC, het onderdelen- en accessoiremerk van Hermann Hartje KG, verwelkomt Koen Lintermans in de buitendienst. Als CONTEC sales manager is hij verantwoordelijk voor het merk, dit in nauwe samenwerking met het algemene salesteam van Hartje. Vanaf 1 december 2021 is hij in zijn nieuwe functie gestart en zal hij de dealers in België en Luxemburg gaan ondersteunen.

Koen, die woonachtig is in de agglomeratie Brussel, heeft een ruime ervaring, onder andere bij Saint-Feuillien, waar hij sinds 2019 account manager was in de Off & On trade Londerzeel, daarvoor was hij junior key account manager bij Bières de Chimay SA, account manager bij Bel en sales vertegenwoordiger bij Lyreco Frankrijk. Daarnaast heeft hij een bachelor in marketing en is afgestudeerd op de VLEKHO Business School te Brussel.

Freddy Keisse, Global Export Manager van CONTEC, licht toe: “We kijken ernaar uit om te zien hoe Koen zijn energie en ervaring voor CONTEC in de praktijk zal brengen en onze positie in België en Luxemburg zal versterken.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0