Louis Verwimp Official Supplier PSV Vrouwen

 In Businessnieuws

Louis Verwimp wordt als Official Supplier PSV Vrouwen opgenomen in de sponsorpiramide van PSV. Beide partijen ondertekenden recent een samenwerkingsovereenkomst voor twee seizoenen.

Superior
Louis Verwimp is een gespecialiseerde groothandel in fietsen, onderdelen en accessoires uit Valkenswaard. Het bedrijf levert sinds 1970 aan de (brom)fietsvakhandel in de Benelux en brengt meer dan 24.000 verschillende artikelen op de markt. Daaronder ook mountainbikes van het merk Superior welke door de A-selectie van PSV en de PSV Vrouwen ingezet zullen worden.

Groeiende aandacht
“We zijn ontzettend blij opnieuw een bedrijf bij PSV Vrouwen te verwelkomen”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur bij PSV. “Het vrouwenvoetbal groeit en PSV Vrouwen groeit mee.” Louis Verwimp werkt samen met voormalig PSV-speelster Daniëlle van de Donk. De exposure die zij uit die samenwerking halen, verwachten ze ook met PSV Vrouwen te bereiken. “Voor ons is het partnerschap met PSV Vrouwen een grote meerwaarde”, zegt Louis Verwimp. “De groeiende aandacht voor PSV Vrouwen zorgt ervoor dat we ons bedrijf en onze service aan een nieuw en groter publiek kunnen tonen.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0