Landelijke mediacampagne en 5 jaar garantie-actie QWIC van start

 In Businessnieuws

Het gaat QWIC voor de wind. In tegenstelling tot de veelgehoorde geluiden in de markt heeft QWIC de voorraad van haar collectie op orde. E-bikes zijn beschikbaar en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van QWIC. Hierdoor heeft QWIC alle vertrouwen in haar e-bikes en de beschikbaarheid van de collectie. Dit vertrouwen wordt onderstreept met een grote landelijke mediacampagne en een 5 jaar garantie-actie op het grootste deel van de QWIC-collectie.

5 jaar garantie-actie
Consumenten die tot en met 30 november 2021 een QWIC actiemodel kopen, kunnen aanspraak maken op vijf jaar garantie.

Grootse mediacampagne
Om de 5 jaar garantie-actie ook bij het brede publiek bekend te maken is QWIC een grote mediacampagne gestart. Er staan printadvertenties in de zaterdagedities van het AD (+ regionale edities), de Volkskrant, het Parool en het Financieele Dagblad. Ook start QWIC een abri-campagne verspreid door het hele land. Daarnaast is er online aandacht door de inzet van interactieve banners en social media advertenties.

Promotiemateriaal voor QWIC dealers
Naast deze grootse landelijke media-actie worden QWIC dealers ondersteund met fysiek promotiemateriaal voor op de winkelvloer. Ook is er online beeldmateriaal beschikbaar gesteld aan QWIC dealers om via hun social-mediakanalen of de website aandacht te geven aan de 5 jaar garantie-actie.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0