Ingebouwde veersystemen van Jörn GmbH in KETTLER Alu-Rad Cargoline met prijs bekroond

 In Businessnieuws

CARGOLINE FS 800 (© KETTLER Alu-Rad)

De ingebouwde veersystemen van Jörn GmbH in de KETTLER Alu-Rad Cargoline hebben de Innovatieprijs 2021 van de deelstaat Baden-Württemberg gewonnen. Op 16 november 2021 nam Jörn GmbH in Stuttgart de Dr. Rudolf Eberle-prijs in ontvangst voor zijn innovatieve vering ontwikkeld voor fietsen en bakfietsen. De prijs werd overhandingd door de minister van Economische Zaken van Baden-Württemberg, Dr. Nicole Hoffmeister-Kraut.

KETTLER Alu-Rad en Jörn werken reeds sedert 2019 constructief en succesvol samen. Het doel van de samenwerking is bijdragen aan de mobiliteitstransitie met opvallende ontwikkelingen en toepassingen van nieuwe technologieën op het gebied van rijcomfort. Na ongeveer twee jaar ontwikkeling werden e-bakfietsen voor het eerst uitgerust met de uitstekende rubbergeveerde voorvork. De Cargoline serie van KETTLER Alu-Rad heeft in 2021 ook al de Eurobike Gold Award en de Red Dot Award gewonnen.

“Wij feliciteren onze partner bij Jörn GmbH van harte met deze erkenning. We zijn er trots op, als onderdeel van het team een ​​bijdrage te kunnen leveren aan duurzame mobiliteit”, aldus de perswoordvoerder van KETTLER Alu-Rad.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0