IAA MOBILITY kondigt eerste fietsmerk-partners aan

 In Businessnieuws

In de zomer van 2020 presenteerde IAA MOBILITY haar gedurfde visie om alle belanghebbenden op het gebied van mobiliteit – van fietsen tot auto’s en alles daartussenin – samen te brengen en te verenigen onder één dak op hun platform. Nu kunnen de eerste fietsmerken worden bekendgemaakt die zich hebben ingeschreven om op de beurs in september te exposeren. Internationaal gerenommeerde fietsmerken zullen een grote verscheidenheid van hun producten laten zien. Zowel normale als elektrische modellen uit categorieën als urban, road, cargo, gravel, MTB en meer zullen op IAA MOBILITY te zien zijn.

De fietsmerken die tot op heden hebben bevestigd zijn als volgt: Bergamont, Ca Go, Fixie Inc, GasGas Bicycle, Husqvarna E-Bicycles, R Raymon, Riese & Müller, Scott, Simplon, Specialized, Stromer, QWIC en Votec. Een bijkomende, nieuwe productcategorie zijn de kettingloze elektrische fietsen: zowel tweewieler-versies zoals MOCCI (by CIP) als ook vierwieler-modellen met een weerbestendige cabine, zoals die aangeboden door Bio-Hybrid.

Dankzij de sterke B2C-focus van IAA MOBILITY – zowel in de “Open Space” merken- en productervarings-hubs in de binnenstad als in een apart B2B2C-gedeelte van de “Summit” op het beursterrein van München – hebben ook Direct-to-Consumer-merken en grote online-retailers zich als exposant op IAA MOBILITY aangemeld. Voorbeelden hiervan zijn ROSE Bikes en de internetwinkelmerken fahrrad.de en Bikester. Ook de digitale tweedehandswinkel Rebike zal aanwezig zijn. Gevestigde e-componentenmerken zoals Bosch, Brose, Mahle, Valeo en ZF worden vergezeld door concurrent FAZUA, een fietsindustrie-specialist.

Naast het B2C-aspect van IAA MOBILITY, zullen ook alle B2B-stakeholders op de Summit verenigd zijn. Een grote verscheidenheid aan leveranciers neemt deel, onder andere batterij-, display-, motor-, connectiviteit-, IoT-tech-, banden- en algemene hardware-fabrikanten. Meer complete fietsmerken, evenals fietsonderdelen-fabrikanten zullen in de komende weken worden aangekondigd.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0