Hermann Hartje KG en i:SY gaan vanaf 2022 hun eigen weg

 In Businessnieuws

Hermann Hartje KG en het compacte fietsmerk i:SY zullen in de toekomst hun eigen weg gaan. Sinds 2013 produceert en distribueert HARTJE de fietsen van i:SY als licentiepartner.

Eenzijdige beëindiging
Op vrijdag 6 november j.l. werd de licentieovereenkomst voor de productie en marketing van i:SY-producten eenzijdig door i:SY beëindigd met ingang van 31 december 2021, meldt Hermann Hartje KG de redactie van Fietsmarkt. Door de verkoop van de onderneming aan Biketech Beteiligungs- GmbH, een dochteronderneming van ZEG, is de basis voor verdere samenwerking weggevallen.

Meer dan distributie alleen
Volgens Hartje ging de jarenlange samenwerking met i:SY veel verder dan alleen marketing en distributie. Door productmanagement en de eigen productie van compacte fietsen en cargofietsen in Hoya heeft Hartje zich naar eigen zeggen in de loop der jaren kunnen ontwikkelen tot een compacte fietsenspecialist. ‘Hartje zal ook in de toekomst in dit segment actief blijven’ laat de firma weten.  Alle bestellingen voor het seizoen 2021 zijn maanden geleden bij de leveranciers van Hartje  geplaatst en de productieplannen voor 2021 blijven zonder enige beperking van kracht. ’In de tussentijd blijven wij vanzelfsprekend beschikbaar voor alle vragen over het merk i:SY, van bestelling tot levering en natuurlijk voor alle servicekwesties’ aldus Hartje.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0