Giant kondigt samenwerking aan met Team BikeExchange-Jayco

 In Businessnieuws

Giant heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Team BikeExchange-Jayco, waarmee een terugkeer naar het professioneel wielrennen op UCI WorldTour-niveau wordt gemarkeerd voor het merk. Het herenteam zal tot 2024 racen met Giant-fietsen en uitrusting, met de nadruk op grote rondes, eendaagse klassiekers en andere grote wegraces over de hele wereld. Team BikeExchange-Jayco zal ook een damesteam hebben, gesponsord door Giant’s zustermerk Liv.

De samenwerking met Giant markeert een belangrijke mijlpaal voor Team BikeExchange-Jayco, aangezien het aan zijn 11e seizoen in het WorldTour-propeloton begint. Met een mix van nieuwe aanwinsten en terugkerende veteranen, waaronder Vuelta a España-winnaar Simon Yates uit Groot-Brittannië en Tour de France-winnaar van de groene trui Michael Matthews uit Australië, beschikt het team over een gevarieerde selectie van sprinters, klimmers, tijdrijders en kanshebbers op het algemeen klassement.

“Het merk Giant loopt al meer dan twee decennia voorop in het professionele wegracen en we zijn verheugd om onze terugkeer naar de WorldTour te maken met Team BikeExchange-Jayco”, zegt Phoebe Liu, chief branding officer van Giant Group. “Door samen te werken met professionele topcoureurs en hun ondersteunend personeel, kunnen we een leider blijven op het gebied van innovatie terwijl we doorgaan met het creëren van de beste fietservaringen voor rijders over de hele wereld.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0