Giant introduceert B2B lease

 In Businessnieuws

Giant introduceert een nieuw concept: Giant B2B Lease. Daarmee faciliteert het merk ondernemingen die e-bikes voor hun bedrijfsproces willen inzetten. Ondernemers krijgen de beschikking over de elektrische Deliver-E+ en zijn tegelijkertijd verzekerd van service en onderhoud door de tweewielerspecialist in de buurt. Ook de noodzakelijke verzekeringen zijn inbegrepen.

Inzet van de Giant Deliver-E+
Het Giant B2B Lease-aanbod heeft betrekking op de Giant Deliver-E+. Dit is een e-bike die specifiek is ontwikkeld voor food delivery, fietsverhuur en ander intensief zakelijk gebruik. Hij is uitgerust met SyncDrive-middenmotor, een accucapaciteit van 500 Wh, onderhoudsarme riemaandrijving, bredere banden en hydraulische schijfremmen. De Giant Deliver-E+ is zowel voor als achter uit te breiden met transportdragers.

Samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions
Giant biedt de leasepropositie aan in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions. De leaseperiode beslaat 36 maanden. Gedurende de looptijd van de overeenkomst voldoen zakelijke klanten een vast bedrag per maand (vanaf 125 euro, exclusief BTW). Driemaandelijkse servicebeurten en een jaarlijkse check zijn inbegrepen, evenals de verzekeringen. Desgewenst kunnen aanvullende accessoires meegenomen worden in het maandelijkse leasebedrag. Daarbij gaat het onder meer om transportdragers en een extra EnergyPak-accu.

Giant-dealers aanspreekpunt
Bedrijven met interesse sluiten Giant B2B Lease af bij het dealernetwerk van Giant. Deze tweewielerwinkels adviseren over het aanbod, leveren de e-bike rijklaar af en blijven gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst het aanspreekpunt voor service, onderhoud en reparaties. Op de website Giant.lease worden alle aanbieders van Giant B2B Lease vermeld.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0