Gazelle presenteert nieuw model en kleuren

 In Businessnieuws

Gazelle trapt de fietszomer af met twee vernieuwingen voor haar populaire elektrische transportfietsen: Miss Grace en HeavyDutyNL. Dankzij hun robuuste en trendy karakter zijn deze fietsen multi-inzetbaar.

De HeavyDutyNL C5 HMB is perfect voor de stad. Met de sterke voor- en achterdrager kun je bijna alles meenemen, terwijl je door de brede banden toch licht fietst. Met de dubbele kickstand en het stuurslot ben je van alle gemakken voorzien. Het nieuwe model wordt geleverd in de robuuste kleur Petrol Gloss en heeft een krachtige Bosch Performance Line motor met 65Nm koppel, soepele lederen handgrepen en een handig Intuvia display. Met het Shimano Nexus 5 e-bike versnellingssysteem schakel je probleemloos en de slijtvaste Gates riemaandrijving is onderhoudsarm. De C5 HMB is verkrijgbaar vanaf €2899,-.

 

De nieuwe Miss Grace C7 HMB is vrouwelijk en stoer tegelijk en nu verkrijgbaar in de frisse kleur Pale Green. Met een zware school- of boodschappentas op pad is geen probleem voor de sterke Bosch Active Line motor en de praktische voor- en achterdrager. Daarnaast is de Miss Grace uitgerust met de dubbele pootstandaard en stuurslot. De Miss Grace is verkrijgbaar vanaf €2399,- in de kleuren zwart of Pale Green

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0