FuturumShop.nl groeit 65% in 2020 en verdubbelt warehouse

 In Businessnieuws

In 2020 heeft FuturumShop.nl een groei doorgemaakt van 65%. Het retail landschap is in 2020 veranderd door de huidige pandemie. De sluiting van veel sportfaciliteiten voor volwassenen zorgden er voor dat Nederlanders en Belgen massaal op de racefiets of mountainbike stapten. Harmen van der Meulen, ceo FuturumShop.nl: “We zijn blij dat we mensen aan het sporten kunnen houden en hieraan een bijdrage kunnen leveren. Dat we hierdoor kunnen blijven groeien is fijn, maar de huidige pandemie werpt hierover natuurlijk wel een donkere schaduw.”

Sinds de oprichting van FuturumShop.nl in 1999 neemt elk jaar de populariteit van online winkelen en individueel buitensporten toe. Van beide trends profiteert FuturumShop. Het jaar 2020 was een opvallend jaar en de verwachting is dat deze extreme groei in 2021 en 2022 weer getemperd wordt. Voor 2021 verwacht FuturumShop een groei van ongeveer 20%, ondanks dat de eerste 7 weken van 2020 reeds een groei van bijna 100% laten zien ten opzichte van dezelfde periode verleden jaar. “We hopen dat de pandemie snel weer achter de rug is. In de eerste plaats voor de gezondheid van iedereen. Daarnaast beseffen we dat veel concullega’s in een moeilijke situatie verkeren en veel bedrijven het zeer zwaar hebben. Hopelijk gaat het iedereen snel weer voor de wind,” aldus Harmen van der Meulen.

Uitbreidingsplannen, welke reeds in de planning stonden, worden versneld naar voren gehaald. FuturumShop hoopt voor het einde van 2021 haar warehouse capaciteiten te hebben verdubbeld. Dat is een jaar eerder dan gepland. Naar verwachting zal het aantal pakketten dat in 2021 door FuturumShop wordt verwerkt tegen de 1.000.000 uitkomen. Ongeveer 2.000.000 mountainbike, racefiets en hardloop gerelateerde producten vinden op deze manier hun weg naar de Nederlandse en Belgische consument. Een uitdagende klus voor alle FuturumShop medewerkers. Om die reden werft FuturumShop momenteel op grote schaal medewerkers voor het warehouse en de customer service.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0