FLYER Benelux opent deuren van het nieuwe kantoor

 In Businessnieuws

Afgelopen zondag opende FLYER Benelux zijn deuren van het nieuwe kantoor voor de dealers en media. De verhuizing van het pand van FLYER Benelux binnen Beverwijk was de laatste stap in het reorganisatieproces die afgelopen jaar door het bedrijf is ingezet.

Het nieuwe pand bevindt zich op de 3e verdieping van een modern ingericht pand en is voorzien van een luxe dakterras. De verhuizing is het gevolg van de reorganisatie die eerder dit jaar van start ging. FLYER Benelux concentreert zich voornamelijk op de hoofdactiviteiten als Sales en Marketing. De opslag en logistieke activiteiten zijn komen te vervalen en nu centraal gecoördineerd in een magazijn in Zwitserland.

De opening werd afgetrapt door FLYER’s CEO Andreas Kessler die niet alleen stilstond bij de huidige situatie maar ook de toekomst. “Bij Flyer hebben we drie vestigingen, in Oostenrijk, Duitsland en Nederland, van waaruit ook België bediend wordt. We zijn gaan werken aan een gelijke organisatiestructuur voor alle vestigingen met de intentie dat die zich allemaal kunnen focussen op verkoop, after sales en klantenservice en zich niet druk hoeven te maken over financiën, HR, logistiek, opslag en allerlei andere zaken. Het is een soort reorganisatie en verhuizing van onze vestiging in de markt van Nederland en België, waarbij alle services behouden blijven, die u als dealers van ons gewend bent. Het enige verschil is dat de fietsen die u bestelt nu vanuit een magazijn in Zwitserland komen. De verkrijgbaarheid van onze producten zal daardoor vergroten,” aldus Kessler.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0