Fietsuniek.nl maakt doorstart

 In Businessnieuws

Fietswebshop Fietsuniek.nl, dat in 2019 faillissement aanvroeg, maakt nu onder leiding van Peter-Paul Kester een doorstart. Kester, ondernemer en eerder al actief in de b2b fietsengroothandel, wil met een nieuwe werkwijze, frisse branding en een verbeterd online platform de fietsbranche opnieuw veroveren.

De afgelopen periode heeft Peter-Paul Kester gebruikt om een professioneel team samen te stellen, te sleutelen aan de strategie en de oude webshop weer op niveau te krijgen. “De online fietsenmarkt is booming, maar veel aanbieders schieten tekort als het om service gaat. Daar willen wij het verschil gaan maken.” Peter-Paul Kester nam na het faillissement alleen de webshop over. De winkel en alle andere onderdelen van het bedrijf niet. “Wat mij betreft liggen online de meeste kansen”, verzekert Paul-Paul Kester.

De lokale fietsenmaker komt bij klant thuis
Klanten van Fietsuniek.nl krijgen – in samenwerking met FietsNED – een eigen, lokale fietsenmaker die voor alle klusjes beschikbaar is. Van aflevering, onderhoud reparatie tot pechhulp. Fietsuniek.nl komt naar de klant toe, waar en wanneer het uitkomt.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0