Fiets Awards 2022

 In Businessnieuws

Wie heeft de beste Fiets van Nederland? En wie heeft de meest innovatieve toepassing? Wie gaan er met de felbegeerde Fiets Awards 2022 naar huis? Op 25 februari 2022 worden de winnaars bekendgemaakt op de openingsdag van E-bike Xperience en de Fiets- en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht.

Fietsverkiezing
De Fiets Awards bestaan uit meerdere verkiezingen; de Fietsverkiezing en de Fiets Innovatie Awards. De Fietsverkiezing is opgedeeld in een aantal categorieën: de Fiets van het Jaar, de E-bike van het Jaar, de Speed E-bike van het Jaar en natuurlijk ontbreekt het sportieve segment ook niet met Race, MTB en misschien wel de Gravelfiets van het Jaar! De Fietsverkiezing wordt komend jaar voor de 35e keer georganiseerd en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse fietsbranche. De genomineerde fietsen en winnaars zijn het toonbeeld voor innovatie, kwaliteit en een eigentijdse unieke uitstraling. Belangrijke eigenschappen waar de kritische fietser steeds meer op let.

Fiets Innovatie Awards
De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Deze worden ook op 25 februari uitgereikt.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0