Eerste aanzet NieuwsFiets.nu B2B FESTIVAL

 In Businessnieuws

’s-HERTOGENBOSCH – Woensdagmiddag 20 april is met een feestelijke kick-off het officiële startsein gegeven voor het NieuwsFiets.nu B2B FESTIVAL, dat op 12 en 13 februari 2023 moet gaan plaatsvinden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Voor de kick-off waren potentiële exposanten uitgenodigd, die geïnformeerd werden over de opzet van het nieuwe dealer-event. Organisator Arnauld Hackmann gaf tekst en uitleg over de opzet, terwijl ook de partners Libéma (Brabanthallen), Decoriginals (standbouwer en beursorganisatie) en Hulphond Nederland zich presenteerden. Een deel van de opbrengst van de beurs zal aan Hulphond Nederland gedoneerd worden. Aansluitend werd Hal 3 nog even bezocht, waar het straks allemaal moet gaan gebeuren, en de meeting werd afgesloten met een feestelijke borrel.

B2BFESTIVAL onthaalt dealers zo gastvrij mogelijk

Het NieuwsFiets.nu B2B FESTIVAL wordt een 2-daagse, waarmee in het vroege voorjaar van 2023 een extra contactmoment gecreëerd wordt. Vakhandel en industrie uit Nederland en België komen samen in een gezellige festival ambiance. Ondernemers en hun medewerkers worden zo gastvrij mogelijk onthaald. Entree, parkeren, food & drinks zullen gratis aangeboden worden. De zondag wordt afgesloten met een Double Happy Hour, ondersteund door muziek.
Belangrijk onderdeel is de NieuwsFiets.nu B2B PRAKTIJKDAG, waar op beide dagen van 13:00 tot 17:00 uur presentaties en workshops zullen plaatsvinden, die gepresenteerd worden door een professionele presentator of presentatrice.

‘Geweldig om dit als branche gezamenlijk voor elkaar te krijgen’

“Pal voordat het fietsseizoen 2023 op losbarsten staat, maar ook op het moment dat ook al voorzichtig voorgesorteerd wordt op seizoen 2024, want het voororderen van fietsen is steeds verder naar voren geschoven. Deze timing is dus dubbel relevant,” liet Hackmann zijn toehoorders weten. Hij memoreerde nog even aan de tijd dat de FietsVAK in het Autotron Rosmalen georganiseerd werd. “Over die beurzen wordt af en toe nog steeds gesproken en dat goede gevoel wil ik proberen terug te halen in de Brabanthallen. Het zou geweldig zijn als we kans zien om dit als branche gezamenlijk weer voor elkaar te krijgen.”
Volgens Hackmann zijn de signalen uit de markt positief te noemen. “Ik ben heel realistisch en verwacht niet dat het zomaar even zal lukken. De mooie opkomst op de kick-off is in ieder geval een goed signaal. Ook de branchegenoten, die niet in de gelegenheid waren om te komen, gaven bijna allemaal aan dat ze graag de informatie willen ontvangen,” aldus Hackmann. “De animo is er wel degelijk. Ik heb, sinds de eerste aankondiging in het najaar van 2021, nog niemand horen zeggen ‘doe maar niet’. Sterker nog, men vindt het juist prettig dat er meer keuze voor vakbeurzen komt.”

Speciale festival-pagina op website

Met de kick-off is het officiële startsein gegeven. De komende maanden zal blijken hoe serieus de interesse daadwerkelijk is en afhankelijk van de inschrijvingen zal eind juli de deadline zijn voor een defintieve Go of No Go. “Je moet zo’n moment natuurlijk inbouwen, zeker bij een allereerste keer. Maar als ik afga op mijn voorgevoel, gebaseerd op signalen uit de markt, dan heb ik er veel vertrouwen in dat we dit festival goed van de grond kunnen gaan tillen,” besluit Hackmann.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0