Büchel viert 100ste verjaardag

 In Businessnieuws

Voor grote festiviteiten is dit niet het moment, vertelt de Duitse firma Büchel de redactie van Fietsmarkt. Uiteraard staat men in Fulda wel stil bij de rijke historie van het Duitse familiebedrijf.

Van stemvorken tot remmen
in 1920 beginnen Hugo Büchel en zijn broer Karl met de productie van stemvorken en schakelen kort daarna over op de productie van fietspedalen, en vanaf 1933 komt daar de productie van naven en remmen bij. Tegenwoordig is de Büchel-groep wereldwijd actief. 100 jaar na de oprichting staat het bedrijf voor geavanceerde technologie voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Recept voor succes
Büchel staat voor ondernemersgeest en de drang om zich te ontwikkelen. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van fietsonderdelen in Duitsland. Op vijf locaties in Duitsland en in productiefaciliteiten in China en India worden verlichtingssystemen, reflectoren, velgen, spaken, zadels, bellen, spatborden, bagagedragers en andere fietsonderdelen geproduceerd. Ook de productie van auto-onderdelen maakt deel uit van het productassortiment van het bedrijf. Het recept voor succes is volgens Büchel ‘de combinatie van traditie, innovatie en dynamiek’ al zijn het wat Büchel  betreft de medewerkers die een doorslaggevende bijdrage leveren.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0