BMC Zwitserland gaat samenwerken met Oracle Red Bull Racing

 In Businessnieuws

BMC Zwitserland is een officiële partner geworden van het Oracle Red Bull Racing Team. De meerjarige overeenkomst intensiveert een bestaande technische samenwerking die teruggaat tot 2018 toen BMC begon samen te werken met Red Bull Advanced Technologies om gebieden te verkennen waar Formule 1-expertise zou kunnen worden toegepast op hoogwaardige wedstrijdfietsen.
Tijdens de eerdere samenwerking werd aanvankelijk gericht op voertuigwetenschap en aerodynamica voordat het verder ging met structureel ontwerp en optimalisatie. Na een uitgebreide testfase met BMC-rijders, zal het resultaat van deze samenwerking binnen enkele weken worden onthuld op een van ’s werelds grootste sportevenementen.
Als officiële teampartner van Oracle Red Bull Racing zet BMC de volgende stap in het verbreden van zijn relatie met het team en zal het fietsen leveren aan Max Verstappen en Sergio Perez om baanverkenning en fitnesstraining te vergemakkelijken. Daarnaast worden ze gebruikt voor langs het circuit door het reizende raceteam en het personeel van de Red Bull Technology Campus.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0