Bike Totaal fietsteam haalt € 40.000 op bij Alpe d’HuZes

 In Bedrijfsnieuws

Foto: Henny van Ree

Het Bike Totaal fietsteam ‘Zinvol op je zadel’ heeft tijdens de Alpe d’HuZes 2019 ruim 40.000 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Dat meldt Dynamo Retail Group aan Fietsmarkt. Ook het Bike Totaal Fiets Support Team heeft de hele week klaargestaan om alle deelnemers aan de Alpe d’HuZes te ondersteunen en technische mankementen te verhelpen. Diane Brilleman, Nancy Hoksbergen en Leonie Immerzeel, allen werkzaam op het hoofdkantoor van Dynamo Retail Group, deden dit jaar voor de eerste keer mee aan de Alpe d’HuZes.

“Wat een onvergetelijke dag en week hebben wij met elkaar meegemaakt. Het is zo mooi om je samen in te kunnen zetten voor zo’n goed doel. De reden dat ik dit jaar mee wilde doen aan de Alpe d’HuZes is omdat ons zoontje twee jaar geleden – op 1,5 jarige leeftijd – de diagnose leukemie kreeg. Gelukkig is de behandeling goed aangeslagen en heeft hij zich er heel goed en dapper doorheen gevochten. Dankzij het vele onderzoek naar kanker heeft hij nog een kans gekregen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Daarom ben ik nu de strijd aangegaan op de berg om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek”, vertelt Immerzeel.

Het fietsteam, bestaande uit Diane Brilleman, Nancy Hoksbergen, Leonie Immerzeel, Jos Bauman, Aart Bout, Leontien Otte, Rini Pijnen, Rob Hendriks, Wil Wouters en Patrick Geraerts, heeft in totaal 40 keer de berg beklommen.

Een kleine 500 deelnemers werden tijdens de Alpe d’HuZes en de dagen ervoor op weg geholpen door het Fiets Support Team. Het team bestond dit jaar uit Arie-Willem Stout, Ron van Engeland, Eric Visser, Rini Pijnen, Johan Peeters, Dick Verheijden, Hans Nieuwenhuis, Bert Pinkert, Mike Jansen, Thijs Hendriks en André Wolters.

De veertiende editie van Alpe d’HuZes is voor Fiets Support Team een groot succes geworden, aldus Dynamo Retail Group. Het donatiebedrag ligt op ruim €11,8 miljoen. Dit voorlopige eindbedrag is door ongeveer 4.600 deelnemers bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kanker. Het definitieve eindbedrag zal in oktober worden bekendgemaakt.

Deelname aan de Alpe d’HuZes is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren van het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team: Shimano, AGU, Juncker, MCD-Bruinenberg, Gazelle, Basil, Bouwbedrijf Pijnen, Thule, Bike Totaal Dekkers, ENRA, New Looxs, H&L Accountants, Dynamo Retail Group en alle persoonlijke donaties aan het fietsteam.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0