Ampler Bikes komt met showrooms naar Nederland en Zwitserland

 In Businessnieuws

Ampler Bikes zag de omzet in 2020 met 115% stijgen ten opzichte van het voorgaande jaar. De grootste markt van de e-bikeproducent, Duitsland, liet een omzetgroei van 136% zien. Ampler is van plan zijn snelle groei in Duitsland voort te zetten en tegelijkertijd uit te breiden in andere markten, zoals Zwitserland en Nederland, waar het bedrijf van plan is om in 2021 flagship stores te openen.

In Duitsland opende Ampler in het voorjaar van 2020 een tweede showroom in Keulen. De gevolgen van de pandemie voor de resultaten van het bedrijf werden gecompenseerd door het directe verkoopmodel van het bedrijf – de online verkoop is goed voor meer dan 90% van de inkomsten – en de gevolgen van de pandemie, waardoor de showrooms moesten sluiten en het testritprogramma op pauze werd gezet, waren beperkt.

In Nederland en Zwitserland, in 2020 goed voor en groei van respectievelijk +48% en +92%, streeft de e-bike fabrikant naar een sterkere aanwezigheid op de markt ondersteund door de dit jaar te openen flagship stores in beide landen.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0