29e editie van Eurobike komt eraan!

 In Businessnieuws

Als een van de grootste internationale vakbeurzen van Duitsland en Europa opent de toonaangevende fietsvakbeurs Eurobike van 1 tot en met 4 september 2021 haar deuren – voor het eerst sinds 2019. Zo’n 630 exposanten uit 42 landen zullen op 80.000 vierkante meter expositieruimte de nieuwste producten tonen.

“We zijn erg blij met het deelnameniveau van Eurobike”, zegt Klaus Wellmann, CEO Messe Friedrichshafen. “In deze uitdagende tijden zijn face-to-face ontmoetingen zo belangrijk in de fietsindustrie. We zijn nu in staat om dit mogelijk te maken in een uitgebreid formaat en op een internationaal niveau.”

Ook Eurobike-projectmanager Dirk Heidrich kijkt uit naar de opening van de beurs: “We bieden fietsliefhebbers een geweldig programma tijdens de twee publieksfestivaldagen op 3 en 4 september. Er is van alles te zien – van de spectaculaire Drop and Roll Show met Danny MacAskill tot het toeristische hoogtepunt “Holiday on Bike” of de Demo Area – waar bezoekers kunnen proefrijden op de nieuwste fietsmodellen.”

De Eurobike Award met ongeveer 250 ingeschreven producten geeft een idee van hoe productief de onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van de fietsindustrie zijn geweest in het tijdperk van de pandemie.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0